Koza Andrea

SEO szakértő

 

SEO szakemberként segítek neked megtalálni a hangot a potenciális vásárlóidhoz és a Google-hoz. Ha már egy nyelvet beszélsz velük, sokkal könnyebb lesz folyamatosan új érdeklődőket eljuttatni a weboldaladra.

A tervezésben és a rendszerben történő gondolkodásban hiszek.

SEO szakemberként

MEGKERESEM

a SEO  hiányosságokat és  problémákat a weboldaladon, hogy azok ne gátoljanak tovább a keresőben jobb eredmények elérésében.

 

KORRIGÁLOM

azokat a SEO beállításokat, melyek hátráltatják, hogy többen találjanak rád a Google-ban.

 

KITERJESZTEM

a keresőoptimalizálást a közösségi média felületeidre is, hogy még több helyről szerezzél eléréseket.

 

Mire számíthatsz nálam?

Emészthető formában átadott információk

15 éve tartok független külső konzulensként online konzultációkat egyetemistáknak. Számos témára van rálátásom. Megtanultam hogyan lehet könnyen érthető formában átadni az információkat, melyek segítségével közelebb kerülsz az eredmény eléréséhez.

pr szemlélet

 

Hosszú távú, stabil eredmények elérése a cél a vállalkozásodban. Ennek érdekében rendszerben és projektekben gondolkodom. A tervezést kivitelezés, és folyamatos értékelés követi, szem előtt tartva vállalkozásod alapvető érdekeit.

Gyors reakció - szinte azonnali visszacsatolás

Szabadúszó vagyok. A projekteknél ez több előnyt is jelent, mint például a gyors reagálást, a rugalmasságot, a határidők tartását. 

Lehetőség szerint én magam is csak szabadúszó alvállalkozókkal dolgozom együtt, így elkerülve szinte minden lassító és felesleges egyeztetést, lomha ügyintézést.

Nem leszel elveszett ügyfél

 

Kevés projekten dolgozom egyszerre, így minden megrendelésnél megmarad a személyes kontakt. Egyedi megoldást, egyedi kapcsolattartást kapsz. Nálam ismeretlen a lepasszolt, ügyfélszolgálaton vagy kapcsolattartónál elveszett ügyfél fogalma.

kapcsolat